SEARCH

ICC Awards 2009 Quiz - LG ICC Awards 2009

1. Who has been honoured with the Cricketer of the year award in the ICC Awards 2009?

Answer : Mitchell Johnson (Australia)


2. Which cricketer has been awarded with the ODI player of the year award in the ICC Awards 2009?

Answer : Mahendra Singh Dhoni (India)

3. Which cricketer has been awarded with the Test player of the year award in the ICC Awards 2009?

Answer : Gautam Gambhir (India)

4. Which umpire has been honoured with the Umpire of the year award in the ICC Awards 2009?

Answer : Aleem Dar (Pakistan)

5. Which country has been awarded with the Spirit of Cricket Award in the ICC Awards 2009?

Answer : New Zealand

6. Which cricketer has been awarded with the Emerging player of the year award in the ICC Awards 2009?

Answer : Peter Siddle (Australia)

7. Who has been awarded with the Women's cricketer of the year award in the ICC Awards 2009?

Answer : Claire Taylor (England)

8.Which cricketer has been honoured with T20 International Performance of the year award in the ICC Awards 2009?

Answer : Tilakaratne Dilshan (Srilanka)

9. Who has been awarded with Associate and Affiliate player of the award in the ICC Awards 2009?

Answer : William Porterfield (Ireland)

No comments:

Post a Comment